1.17.2018

Η κατάργηση μιας ομάδας τροφών!

   Συχνά οι καταναλωτές σταματούν να τρώνε ορισμένες τροφές και τρώνε άλλες που, καλώς ή κακώς. θεωρούν καλύτερες για την υγειά τους ή για τη σιλουέτα τους.
   Οι τροφές που αποφεύγονται είναι το ψωμί,τα δημητριακά, τα όσπρια και καμιά φορά οι λιπαρές ουσίες.
   Αυτή η διατροφή συνεπάγεται: αύξηση των λιπιδίων και ειδικότερα των λιπιδίων που είναι πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, καθώς καταναλώνονται αλλαντικά,κρέατα,τυριά και γλυκά,επιπλέον,μείωση της κατανάλωσης σακχάρων βραδείας καύσης και ινών,που συνεπάγεται αύξηση των σακχάρων ταχείας καύσης (ζαχαρώδη προϊόντα και φρούτα). 
  Αυτός οι τρόπος διατροφής είναι συχνός κυρίως στις νέες γυναίκες που ανησυχούν υπερβολικά για τη σιλουέτα τους.
  Πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτή την τάση απόρριψης ορισμένων τροφών. Δεν υπαρχουν "καλές τροφές" και ¨κακές τροφές¨.
  Όλες οι τροφές είναι καλές από άποψη διατροφής, με την προϋπόθεση να τρώμε λίγο απ'όλα, ανάλογα με τις ανάγκες μας.